Vegueria del Penedès

TEMPORAL

El 112 rep 110 trucades de matinada per 78 incidències relacionades amb la pluja al Barcelonès i el Garraf


ACN Sitges

03-09-2019 8:13

La C-31 ha estat tallada una estona a Sitges per acumulació d'aigua

L'aiguat d'aquesta nit, a Sitges. @meteo_garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El telèfon d'emergències 112 ha rebut aquesta matinada 110 trucades per 78 incidències relacionades amb les intenses pluges d'aquesta nit, especialment al Barcelonès i al Garraf. Gairebé tots els avisos han estat per inundació de baixos. A més, a la C-31 ha estat tallada una estona a l'altura de Sitges, al quilòmetre 166, per acumulació d'aigua a la carretera, segons ha informat Protecció Civil. La prealerta del pla Inuncat ha acabat a les 4.45 hores. Al Garraf, els Bombers han fet una quinzena d'actuacions, la majoria a Sitges, Vilanova i la Geltrú i Castelldefels. Els motius principals han estat inundacions de baixos i carrers i assistència perquè algunes persones poguessin sortir dels seus vehicles.

@meteocat sitges ara 00.15h pic.twitter.com/KWeiu6CYFg

— Marisa amerigo (@marisaamerigo) September 2, 2019

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.