Vegueria del Penedès

PATINATGE

1er Trofeu Llunàtics de patinatge artístic lliure individual


CPA Vilanova Vilanova i la Geltrú

12-09-2019 13:00

Es tracta de la primera competició d’aquesta disciplina esportiva que s’organitzarà a la capital del Garraf i està organitzat pel Club Patinatge Artístic Vilanova

Trofeu Llunàtics de Patinatge Artístic. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club de Patinatge Artístic Vilanova engegarà enguany el primer Trofeu Llunàtics de Patinatge Artístic, únic certamen d’aquestes característiques a la ciutat. L’entitat esportiva de VNG, que va renovar totalment la seva junta fa un any, aposta per crear una competició en la modalitat de Lliure individual adreçada a patinadors i patinadores de Promoció (Consell Esportiu) i d’Iniciació D, C, B, A i Certificat de Categories (Federació Catalana de Patinatge).

La prova comptarà en la seva primera edició amb una setantena de patinadores de clubs de la comarca i el territori com el CPA Cubelles, el CP Ciutat de Sabadell, el CP Salou, el CPA Vilanova i s’organitzarà de manera que al matí se celebrarà la competició de nivell escolar: categories Pre Benjamí; Benjamí i Aleví i a la tarda les categories d’Iniciació fins a Certificat federades.

El trofeu, que organitza el CPA Vilanova amb la col·laboració de l’Ajuntament de VNG, vol esdevenir punt de trobada dels clubs i entitats que realitzen aquest esport al territori i per aquest motiu s’ha convidat  a participar tant a clubs de la comarca com d’altres del Barcelonès i Penedès.  D’altra banda la competició, que realitzarà el lliurament de premis en finalitzar les competicions de Promoció al matí i d’Iniciació a la tarda, inclou diplomes per als 4t classificats així com 3 mencions especials: al vestuari; a l’expressió artística en l’execució dels exercicis i a la millor coreografia.

Presentació i festival del club

A més a més del primer Trofeu Llunàtics, el CPA Vilanova realitzarà la presentació d’esportistes i equips de la temporada 2019-2020 el dissabte 21 de setembre, a les 18.30 h, també al Pavelló Esportiu de la Collada. L’esdeveniment comptarà amb les actuacions dels esportistes que formen part de l’entitat i permetrà gaudir de l’espectacle del patinatge artístic en totes les modalitats que imparteix el club de la capital del Garraf.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.