Participació del CR Vilafranca a la 1a fase de la Copa Catalana

CR Vilafranca Vilafranca del Penedès

12-09-2019 13:05

Júlia Boveda i Anna Barbal van participar a les proves celebrades a Girona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 7 de setembre va tenir lloc a Girona, la 1a Fase de Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica de Nivell VII.

El CR Vilafranca hi va participar amb dues gimnastes. La més petita d’elles, la Júlia Boveda, s’estrenava en aquesta categoria de nivell federat i va aconseguir una meritòria 4ta posició. Mentre que la gimnasta infantil Anna Barbal, amb l’aparell de cinta, va aconseguir classificar-se en 11na posició.

La propera competició que és la 2na Fase de la Copa Catalana es celebra aquest diumenge 15 de setembre a Sant Feliu de Llobregat.