Vegueria del Penedès

LA NIT SERÀ VIOLETA

Convoquen a Calafell una protesta silenciosa per les violències sexuals d'aquest estiu


Redacció Calafell

17-09-2019 11:10

Amb el lema 'La nit serà violeta', s'ha convocat una manifestació aquest divendres a les 20 hores

Convoquen a Calafell una protesta silenciosa per les violències sexuals d'aquest estiu. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Calafell es manifestarà aquest divendres contra les violències sexuals. Amb el lema 'La nit serà violeta', s'ha convocat una protesta ciutadana aquest divendres a les 20 hores. Es tracta d'una protesta silenciosa per les violències sexuals d'aquest estiu, la més destacada de les quals es va donar a conéixer fa una setmana quan quatre joves, un d'ells menor, van quedar en llibertat després de passar a disposició judicial i de la fiscalia de menors per una denúncia per agressió sexual a Calafell el 22 d'agost. Un grup de nois i un altre de noies es van conèixer de nit i van decidir anar al pis d'una d'elles per continuar la festa. Allà haurien begut i consumit cocaïna. La denunciant es va despertar adolorida i sense recordar res del que havia passat. Va anar a un centre mèdic i allà li van detectar ferides compatibles amb una violació, motiu pel qual va presentar una denúncia. Els Mossos d'Esquadra van detenir tres dels joves el 9 de setembre, i el quart l'endemà. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.