Vegueria del Penedès

BÀSQUET

Inici de lliga amb victòria fora de casa


CNB Vilanova Vilanova i la Geltrú

02-10-2019 11:23

Casal Vilafranca - CNB Vilanova SMA. Tobes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

SERRA SE CASAL VILAFRANCA BLANC 65 – CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA 79

Dissabte el sènior vilanoví iniciava la temporada visitant la complicada pista del Casal de Vilafranca, després d’un estiu mogut, amb canvis a la plantilla, nou patrocinador i el regust d’haver quedat molt a prop d’aconseguir l’ascens a segona catalana. Els vilafranquins per la seva banda amb un equip molt reforçat després del descens de la temporada anterior,  amb la presentació dels equips del club i unes grades plenes. Es preveia un gran partit.

Sortida dels vilanovins amb Javi, Dídac, Borja, Collados i Caelles. Els grocs surten endolladíssims, molt concentrats, la intensitat defensiva és digna d’altres moments de la temporada, així com la bona selecció en atac i l’encert. Al minut 5 el parcial és de 2-12. Collados i Caelles s’entenen a la perfecció dins la pintura, i Borja, en el seu debut, comença a donar mostres del que pot aportar a l’equip. Els locals comencen a despertar, però els grocs no es deixen sorprendre, fent bo el primer parcial i marxant a final del primer quart amb un sorprenent 11-22.

El físic dels del Garraf no està per tirar coets, i les rotacions ja fa estona que han començat a l’inici del segon quart. El ritme de joc i la clarividència vers la cistella és manté, els jugadors que surten des de la banqueta ofereixen un nivell espectacular, Burcet comença a aparèixer i Guillaumes dirigeix l’equip a la perfecció. Mitja part 30-44.

Màxima prudència al descans, consigna clara de no deixar-se sorprendre a la represa, els vilafranquins són un equip amb molts recursos i és segur que no donen el partit per perdut.

Per tal de tenir més control de joc els visitants surten amb Guillaumes i Javi alhora, però tant sols dura 3 minuts, ja que Javi es lesiona i deixa glaçada la banqueta vilanovina. Petits moments de desconcert en atac contrarestat per un nivell defensiu espectacular, rematat per l’encert de Guillaumes i Burcet als darrers minuts, final del tercer quart 42-59.

Al darrer quart els locals pugen la intensitat defensiva, els grocs es troben poc còmodes i l’equip comença a notar la càrrega física del partit, però és aleshores quan sorgeix la figura de Burcet, amb un quart espectacular de cara a cistella, que té com a punt àlgid un triple a final de possessió a falta d’ un minut i mig i amb un preocupant 61-70 al marcador. La seguretat als tirs lliures en els darrers instants, permetia a La Parròquia marxar del Penedès amb un 65-79, que parla molt bé del seu partit. Primera victòria de prestigi pels grocs davant un equip que de ben segur serà a la part alta de la classificació. Diumenge el Nou Bàsquet rep el CB Navàs B a les 19,45 a l’Isaac Gálvez, seguim.

CNBVILANOVA LA PARRÒQUIA : SUGRI, ALEX(2), VARGAS, GUILLAUMES (14), GALI (4), COLLADOS (10), JAVI (6), DÍDAC (9), BURCET (19), CAELLES (5) i BORJA (10).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.