Vegueria del Penedès

SENTÈNCIA 1-O

Protestes multitudinàries al Penedès contra la sentència del Suprem per l'1-O


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-10-2019 21:26

Vilanova, Vilafranca i el Vendrell concentren la majoria de protestes del territori per reclamar 'la llibertat del presos polítics'

Concentració multitudinària a Vilafranca del Penedès contra la sentència del Tribunal Suprem. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

GALERIA D'IMATGES

Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i el Vendrell han mostrat aquest vespre el seu rebuig unànim a la sentència del Tribunal Suprem que ha condemnat l'exvicepresident del Govern Oriol Junqueras a 13 anys de presó pels delictes de sedició i malversació; 12 per als exconsellers Jordi Turull, Raül Romeva i Dolors Bassa pels mateixos delictes; 11,5 per a l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell per sedició, i 10,5 per als exconsellers Joaquim Forn i Josep Rull per aquest mateix delicte; i Jordi Cuixart i Jordi Sànchez han estat condemnats a 9 anys d'empresonament per sedició. Les protestes han estat multitudinàries i un crit per la llibertat dels nou condemnats que han deixat petites les places on s'han convocat les cites comarcals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.