Vegueria del Penedès

L'Ajuntament de Cubelles impulsa la reforestació de Les Bassetes


Redacció Cubelles

29-10-2019 18:30

L'acord amb ARBA Litoral contempla la custòdia de les 2,5 hectàrees de terreny per un període de 15 anys

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Cubelles i ARBA Litoral han formalitzat l’acord de custòdia del terreny de Les Bassetes, que té com a principals objectius la conservació dels espais boscosos i dels ecosistemes que els constitueixen.

L’àmbit d’aquest acord inclou les vora 2,5 hectàrees del terreny conegut com Les Bassetes, on ARBA Litoral acostuma a organitzar accions de manteniment i cura tots els caps de setmana.

Entre d’altres, amb aquest acord, ARBA es compromet a presentar, el mes de desembre de cada any, una memòria amb una proposta de treballs a realitzar a la zona d'actuació durant l’any següent, així com el cronograma aproximat previst per a les esmentades accions i les mesures de conservació a posteriori que s'hagin d'implementar.

El proper 23 de novembre, l'entitat ecologista organitzarà una reforestació pública de la zona, donant a conèixer el territori, els itineraris que s'hi definiran i els objectius del projecte del que s'ha signat una custòdia per als propers 15 anys.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.