Vegueria del Penedès

ENSURT AL CENTRE URBÀ

Una màquina de grans dimensions esfondra el carrer Codonyat, a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

31-10-2019 11:16

Els tècnics municipals estudien com treure el vehicle de la calçada per poder asfaltar el carrer i reobrir-lo al trànsit

Tallen el trànsit al carrer Codonyat de Vilanova per un esfondrament a la calçada. Míriam de Lamo

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova ha tallat el trànsit al carrer Codonyat de Vilanova per un esfondrament a la calçada. Segons fonts policials, els treballs que s'estan duent a terme en una obra del mateix carrer han provocat un esvoranc a la via. La circulació està tallada entre els carrers Unió i Correu i els tècnics municipals ja s'estan fent càrrec per normalitzar la situació.

L'esfondrament del carrer l'ha provocat una màquina de grans dimensions que treballa al solar del carrer Codonyat amb el carrer Unió on s'estan construint una promoció d'habitatges. El pes del vehicle ha ensorrat la calçada i els tècnics estudien ara com treure'l del carrer per poder reobrir-lo al trànsit. La màquina no pot sortir pel carrer Correu ja que les seves grans dimensions fan inviable el seu pas per la zona. Només pot sortir pel carrer de la Unió, però és precisament en aquesta zona on s'han obert dos esvorancs de grans dimensions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.