Vegueria del Penedès

NOVA ETAPA

La inspectora Rosa Gubianes deixa la direcció de l’Àrea Bàsica Policial del Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-11-2019 11:51

Es farà càrrec d'un nou projecte com a cap de la Unitat d’Igualtat i Equitat dels Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La inspectora dels Mossos d'Esquadra Rosa Gubianes deixa la direcció de l’Àrea Bàsica Policial del Garraf. Gubianes s'ha acomiadat avui del càrrec, que assumia des de fa 12 anys i des de l’inici del desplegament de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra a la comarca del Garraf.

Ara Gubianes es farà càrrec d'un nou projecte com a cap de la Unitat d’Igualtat i Equitat de la PGME: "em fa tenir sentiments contradictoris, per una banda la tristesa de deixar la comarca del Garraf que ja formarà part de la meva vida i per una altra, la il·lusió d’un nou destí amb uns objectius pels que sempre m’he sentit molt motivada". En una carta de comiat, Rosa Gubianes ha volgut agrair a les entitats del territori "la seva predisposició i col·laboració".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.