Vegueria del Penedès

FONS FEDER

S'aprova inicialment del projecte de reordenació i millora de l’espai urbà del centre de Coma-ruga


Redacció El Vendrell

15-11-2019 12:10

Les obres de reordenació i millora tindran un import d’execució per contracte d’1.046.264.86 euros

Aprovació inicial del projecte de reordenació i millora de l’espai urbà del centre de Coma-ruga. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Junta de Govern Local de l’11 de novembre de 2019 va acordar l’aprovació inicial del  projecte constructiu de les obres de reordenació i millora de l’espai urbà del centre de Coma-ruga redactat per SBS SIMON I BLANCO, SLP, per un import d’execució per contracte d’1.046.264.86 euros, IVA exclòs, així com l’estudi de seguretat i salut d’aquests treballs, redactat per TENGI CONSULTORIA TÈCNICA, S.L.

El projecte preveu la reordenació i millora de l’espai urbà de Coma-ruga comprés per un tram del carrer d’Antoni Gaudí, la plaça dels Germans Trillas, part de les voreres dels carrers de l’Arc de Barà i avinguda del Balneari, així com l’entorn immediat de l’edifici Tabaris, a l’espai destinat pel planejament a sistema d’equipaments i dotacions públiques, amb la renovació total dels paviments, d’alguns serveis urbans, de l’enjardinament, la senyalització i el mobiliari urbà.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.