PANÀTICS
21-11-2019 21:37
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Dos forns de Vilanova i la Geltrú destaquen entre les 80 estrelles del pa de l'Estat que tria cada any Panàtics i Pan de Calidad. El Forn de la Rambla i L'Espiga d'Or han rebut el reconeixement com a forners TOP d'Espanya a la final de la Ruta Espanyola del Bon Pa 2019.
Martí Alemany Aguadé i Jordi Morera són els dos artesans locals que s'han situat en aquest prestigiós rànguing de l'univers del pa. Durant un any complet s'han realitzat disset semifinals repartides entre quinze comunitats autònomes, on diferents jurats formats per professionals del territori s'han encarregat d'avaluar, sempre d'una manera anònima, els pans que s'han presentat en cadascuna de les semifinals.
Mesos de treball, molts quilòmetres i també visites anònimes a les fleques que van formar part de la primera Ruta Espanyola del Bon Pa. El sistema de tastos anònims amb el qual s'ha treballat garanteix neutralitat i total independència a l'hora d'avaluar i decidir.
PUBLICITAT
PUBLICITAT