Vegueria del Penedès

36A EDICIÓ

La Mostra Artística de Santa Margarida i els Monjos incorpora enguany la il·lustració digital


Redacció Santa Margarida i dels Monjos

04-12-2019 9:24

Aquest any la Mostra tindrà com a lema ‘De l’essència de l’art, fins als nostres dies’ i pretén projectar l’evolució de l’art des de l’època clàssica

La Mostra Artística de Santa Margarida i els Monjos incorpora enguany la il·lustració digital. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper mes de gener es celebrarà la 36a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, una iniciativa que busca la promoció cultural i artística al municipi. La Mostra és un compendi de propostes artístiques encapçalades per l’exposició d’obres de diverses disciplines i creades per infants, joves i persones adultes, que es barregen amb activitats  adreçades a promoure l’expressivitat i la creativitat del públic.

Aquest any la Mostra tindrà com a lema ‘De l’essència de l’art, fins als nostres dies’ i pretén projectar l’evolució de l’art des de l’època clàssica fins el moment actual. Com a principal novetat, la Mostra incorpora la il·lustració digital, de manera que enguany els participants podran presentar obres de pintura, ceràmica, escultura,  fotografia, dibuix i il·lustració digital.

Les obres de les categories d’adults i juvenils es podran lliurar del 10 al 18 de desembre a la Casa de Cultura Mas Catarro i els concursants infantils podran lliurar els seus dibuixos i les seves peces de ceràmica a les escoles del municipi o a l’Ajuntament.

La Mostra espera enguany unes 140 obres en la categoria adulta i un miler d’obres infantils, que passaran per una selecció prèvia fins a arribar a les 300 obres exposades.

La Mostra estarà oberta a la casa de cultura Mas Catarro del 10 al 31 de gener, de dimarts a divendres de 15 h a 21 h i com a excepció s’obrirà el diumenge 12 de gener de 10 h a 13 h. Les bases del concurs i tota la programació de la mostra es pot consultar al web de l’Ajuntament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.