Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Edgar Mataró a la concentració nacional de promeses paralímpiques


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-12-2019 10:37

Edgar Mataró a la concentració nacional de promeses paralímpiques. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El vilanoví Edgar Mataró, jugador adaptat del CETT Esparreguera, i enguany integrant  la selecció espanyola paralímpica, ha estat aquesta setmana a Madrid per a participar en una nova concentració de Promeses Paralímpiques de la Real Federación Española de Tenis de Mesa (RFETM), que ha reunit a 13 jugadors i 6 jugadores del 2 al 6 de desembre en el CETD de San Sebastián de los Reyes.

Els tècnics responsables del grup d'entrenament han estat per aquesta concentració Luis Martínez, Javier Rico i Ramón Echanove, mentre que la psicòloga Jara Álvarez i la nutricionista Antonella Cariolo  han impartit dues jornades de formació relacionades amb llurs especialitats, que tenen gran importància en l'esport d'alt nivell.

Setmana intensa d’entrenament físic i psicològic com a final del 2019 i preparació per les competicions del 2020, en especial per l’Edgar Mataró i 8 companys del programa “Promesas Paralímpicas” que disputaran l’any vinent amb la selecció espanyola diverses competicions internacionals del Pro Tour ITTF.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.