Resultats del Judo Olèrdola a la Super Copa d’Espanya Cadet

Club Judo Olèrdola Olèrdola

09-12-2019 11:05

Els judoques de l'escola de Judo Olèrdola a Pamplona amb el seu entrenador. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dia 7 de desembre es va disputar a Pamplona la Super Copa d’Espanya Cadet de Navarra 2019 en la que van participar de 3 judokes del Club Judo Olèrdola.

En aquesta ocasió l’Eloi Llosas va aconseguir una merescuda cinquena posició guanyant 6 dels 8 combats que va disputar en una categoria amb més de 70 participants.

D’altra banda Irene Romero no va poder pujar al podi en perdre, per un petit error,  el seu tercer combat i no tenir opció de repesca, i Aira Lázaro va caure en primera ronda.