Vegueria del Penedès

REIS 2020

El Vendrell anuncia que s’adhereix a la campanya “Un Baltasar de veritat”


Redacció El Vendrell

09-12-2019 12:45

Per primer cop, la cavalcada de Reis de la capital del Baix Penedès tindrà un Baltasar sense la cara pintada de negre

El Vendrell anuncia que s’adhereix a la campanya “Un Baltasar de veritat”. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament del Vendrell anuncia que l’Associació Reis d’Orient del Vendrell s’adhereix a la campanya “Un Baltasar de veritat”. “Un Baltasar de veritat” és una iniciatica del col·lectiu Casa Nostra Casa Vostra que va iniciar l’any 2018 amb la finalitat que tots els nens i nenes de Catalunya rebin el rei negre autèntic. Amb l’adhesió a aquesta campanya, el Vendrell comptarà amb un Baltasar de veritat a la propera Cavalcada dels Reis d’Orient.  

L'entitat Casa nostra, casa vostra i el col·lectiu d'actors Tinta Negra han llençat la segona edició de la campanya 'Per un Baltasar de veritat' que pretén que totes les cavalcades de Reis del 2020 siguin "inclusives" i "prescindeixin del betum i tinguin un rei i patges de debò". Aquest any, a més, les entitats han difós un espot publicitari on Baltasar escriu una carta a tots els ajuntaments de Catalunya per demanar-los que el deixin participar a totes les cavalcades. A l'anunci, produït per l'estudi Carmel de Barcelona, hi sona la música de 'The Sey Sisters' cantant la nadala 'Silent Night'.

Al vídeo, Baltasar demana a tots els ajuntaments que vetllin perquè el 2020 pugui "portar la màgia" a la ciutat, perquè lamenta que l'any anterior a alguns pobles se li va fer "impossible" arribar-hi, i demana a la població que s'uneixi a la seva petició als consistoris. "Que no quedi cap cavalcada sense Baltasar de veritat", acaba.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.