Vegueria del Penedès

SOLIDARITAT

Una activitat dels joves dels Nens del Vendrell recapta 531 euros per al projecte “Fem pinya”


Redacció El Vendrell

18-12-2019 9:16

Aquesta setmana, la presidenta dels Nens del Vendrell, Maria Cunillera, i una representant del seu grup de joves, Naara Salas, van fer el lliurament dels diners a la regidora de Serveis Socials

Una activitat organitzada per un grup de joves dels Nens del Vendrell recapta 531 euros per al projecte “Fem pinya”. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un grup de joves de la colla castellera Nens del Vendrell va organitzar un Passatge del terror, amb motiu de la passada festivitat de Tots Sants, i van decidir destinar els 531 euros recaptats al projecte  “Fem pinya”, que té com a objectiu recollir fons destinats a ajudes de menjadors escolars per a infants que es troben en una situació de vulnerabilitat.

Aquesta setmana, la presidenta dels Nens del Vendrell, Maria Cunillera, i una representant del seu grup de joves, Naara Salas, van fer el lliurament dels diners a la regidora de Serveis Socials, Montse Martín, perquè l’Ajunatment del Vendrell els pugui destinar per complementar les beques de menjador que atorga la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.