Vegueria del Penedès

VEUS D'EMPRESA

Tot el que cal saber sobre el tancament comptable i fiscal de la mà de Miquel Ángel Gargallo


Jordi Lleó Vilanova i la Geltrú

19-12-2019 17:06

Entre novetats i complexitats normatives se sumen massa aspectes tècnics que requereixen un assessorament especialitzat per afrontar el final d’exercici

Des del Grup de Gestió Fiscal, del carrer Jardí, 3, de Vilanova i la Geltrú s’ofereix un assessorament fiscal i comptable des de tots els vessants

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La finalització dels exercicis comptables i fiscals no és un fet menor. Per a molts treballadors autònoms i empreses, i fins i tot per particulars cal prestar molta atenció en tots els aspectes que influeixen en un tancament d'any. Precisament en aquestes dates de finals de desembre són molt oportuns els consells que ens arriben de la mà de Miquel Ángel Gargallo, de Grup de Gestió Fiscal, l'assessoria ubicada al carrer Jardí, 3, de Vilanova i la Geltrú.

Entre molts d'aquests elements a tenir en compte en aquest traspàs d'exercici hi ha tot el referent als aspectes tributaris, les novetats de cara el proper exercici, tot el que convé a l'IRPF, la normativa comptable, els canvis que hi poden haver sobre l'Impost de Societats, el patrimoni i la diferència entre donacions i successions, entre moltes altres coses.

Per tant, es tracta d'un cos de normativa molt complexa que requereix un nivell de comprensió tècnica. Un conjunt de regles que varien sovint i que pels autònoms i empreses és pràcticament impossible estar-ne al dia. En aquest context, és del tot aconsellable l'assistència fiscal d'empreses com Grup de Gestió Fiscal, i prevenir-se de les molestes inspeccions fiscals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.