Vegueria del Penedès

TEMPORAL

Ribes recorda el pi històric del carrer del Pi dos anys després de la seva caiguda


Redacció Sant Pere de Ribes

23-12-2019 16:14

La commemoració serà el divendres 27, coincidint amb el dia que el Pi va cedir

Ribes recorda el pi historic del carrer del Pi dos anys després de la seva caiguda. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper divendres dia 27 tindrà lloc la commemoració del segon aniversari de la caiguda del Pi del Carrer del Pi al Centre de Serveis per a la Gent Gran del Redós amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

A partir de les 11.30h fins a les 13h es farà una xerrada-col·loqui sobre memòries del Pi i idees de futur amb els usuaris del Redós i els veïns i veïnes de Sant Pere de Ribes, al Redós. Les persones que assisteixin a l’activitat es podran endur una pinya del pi de record. També, començarà l’exposició de fotografies del Pi al claustre del Redós que es podrà veure fins al 10 de gener del 2020, de dilluns a divendres de 8h a 20h i dissabte i diumenge de 9 a 20h.

El centenari pi blanc de més de 15 metres d’alçada situat al número 28 del carrer del Pi va ser declarat arbre d’Interès Local l’any 2005. Dos anys després, es va instal·lar una crossa que subjectava la part més recargolada de l’arbre que no va poder impedir la caiguda del pi el 27 de desembre del 2017, a causa de fortes ventades que van superar en alguns moments els 100 km/h. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.