Vegueria del Penedès

ROBATORI

Un home detingut a Calafell acusat de forçar una caixa enregistradora i robar objectes de valor en un restaurant


ACN Calafell

05-01-2020 15:22

Els Mossos no descarten la participació de l'arrestat en altres fets delictius al municipi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Els Mossos l'acusen d'haver entrat en un restaurant del carrer Vilamar, a la zona de la platja del municipi, forçar la caixa enregistradora i sostreure diversos objectes de valor. La detenció de l'home, de nacionalitat marroquí i sense domicili conegut, es va produir aquest dissabte cap a dos quarts de cinc de la tarda i aquest mateix diumenge ha passat a disposició judicial. Els Mossos no descarten la participació de l'arrestat en altres fets delictius del municipi.

La policia catalana ha intensificat la presència policial a Sabadell, manté diverses línies d'investigació i recomana als afectats per robatoris que presentin denúncia per poder disposar de més informació que faciliti la detenció dels presumptes autors.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.