Vegueria del Penedès

XARXES DE TELECOMUNICACIONS ALTERNATIVES

Torrelles de Foix desplegarà aquest any la fibra óptica a tot el municipi


Redacció Torrelles de Foix

09-01-2020 9:58

Els operaris de la companyia iniciaran així en breu les operacions de desplegament de cablejat i la instal.lació o renovació de les caixes de fibra óptica instal.lades a les façanes dels edificis

Torrelles de Foix desplegarà aquest any la fibra óptica a tot el municipi. Ajuntament de Torrelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En els propers dies s’iniciaran els treballs per a la instal.lació de la fibra òptica a Torrelles de Foix. El projecte, impulsat per l’empresa penedesenca XTA Xarxes de Telecomunicacions Alternatives - que ja ofereix el servei WIFI Penedès al territori - començarà a desplegar-se a la zona de Can Cruset i al nucli urbà que podrien ja gaudir de la fibra en els propers mesos. Al llarg de l’any s’estendrà als diversos barris i urbanitzacions del municipi.

Aquest nou servei permetrà als veïns i veïnes de Torrelles gaudir d’un servei de connectivitat de més qualitat i velocitat, gràcies a una tecnologia amb més amplada de banda que ofereix una transmissió de dades més ràpida, amb una xarxa més segura i sense interferències, alhora que donarà resposta a les necessitats dels veïns en una zona que no cobreixen la resta d’operadores.

El proper dimarts 21 de gener a les 7 de la tarda, tindrà lloc una sessió informativa sobre el nou servei, adreçada a la ciutadania. L’acte se celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament.

Els operaris de la companyia iniciaran així en breu les operacions de desplegament de cablejat i la instal.lació o renovació de les caixes de fibra óptica instal.lades a les façanes dels edificis, per on actualment passen les línies de coure dels serveis de telecomunicacions. Aquests treballs no suposaran cap cost pels veïns. En cas de produir-se danys o desperfectes, l’operador serà l’encarregat de reparar o indemnitzar els propietaris de l’immoble.

Aquesta setmana l’alcalde Sergi Vallès, acompanyat pels regidors de govern Joan Navarro i Albert Parellada, es van reunir amb un dels responsables de l’empresa XTA per conèixer els detalls sobre el projecte de desplegament de la fibra òptica al municipi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.