Vegueria del Penedès

GÒSPEL

MUSiCVEU organitza un taller de Gòspel i cant coral amb el reconegut compositor britànic Bazil Meade


Redacció Vilafranca del Penedès

14-01-2020 Última revisió: 15-01-2020 13:54

Bazil Meade és considerat com una de les grans estrelles de Gòspel, ha composat bandes sonores per a destacades pel·lícules i ha col·laborat amb Madonna, Tina Turner, Steve Wonder i Sting, entre d'altres

MUSiCVEU organitza un taller de Gòspel i cant coral amb el reconegut compositor britànic Bazil Meade. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Festival MUSiCVEU fa un pas endavant i enguany organitza un taller de Gòspel i cant coral amb el gran músic i compositor britànic Bazil Meade, director de The London Community Gospel Choir. És una fantàstica oportunitat que brinda a membres de corals, grups musicals, aficionats a la música, etc. a assistir a un taller inèdit a casa nostra.

El cantant de Gòspel Bazil Meade oferirà un taller enfocat a explorar part del repertori i tècniques utilitzades al seu grup de Gòspel, on es poden incloure cançons tradicionals com el 'Oh Happy Day' o 'This Little Light of Me' entre moltes altres.

Cantar en grup permet que les persones s'uneixin i experimentin un sentit de pertinença, ja que l'acte físic de cantar estimula les cèl·lules de la felicitat del nostre cervell, creant una sensació de benestar, mostrant els resultats i tot l'après en públic que ho converteix en una experiència inoblidable.

Bazil Meade és considerat com una de les grans estrelles de Gòspel havent creat fa més de 3 dècades la The London Community Gospel Choir, composar bandes sonores per a destacades pel·lícules i col·laborar amb Madonna, Tina Turner, Steve Wonder o Sting.

RESERVA

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.