Vegueria del Penedès

NUCLI URBÀ

L’Arboç adapta passos de vianants per eliminar barreres arquitectòniques en diferents zones


Redacció L'Arboç

16-01-2020 18:00

Als passos de vianants on s’ha intervingut s’han senyalitzat amb panots tàctils per a invidents

L’Arboç adapta passos de vianants per eliminar barreres arquitectòniques en diferents zones. Ajuntament de l'Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Brigada municipal està treballant aquests dies en diferents zones de la vila per eliminar barreres arquitectòniques i adequar-los a la normativa. Concretament s’han rebaixat 10 voreres i/o ampliat per complir les normatives d’accessibilitat a la Plaça de Catalunya. Es tracta d’una zona de molt concorreguda per haver-hi el Centre d’Atenció Primària, i el Poliesportiu. Al Carrer Sant Jordi també s’ha fet una intervenció en dues voreres i un pas de vianants a l’alçada de la façana lateral de l’Escola Bressol per adequar-lo a la normativa i s’han instal.lat fanals per millorar-ne la visibilitat.

En aquesta actuació es dota els passos de vianants de paviment podo tàctil -per orientar les persones amb dèficit visual. En altres ocasions es retalla el paviment asfàltic i s’allarga la vorera per a aconseguir la inclinació o amplada necessària per complir la normativa.

Durant unes 3 setmanes la Brigada Municipal arranjarà un total de 10 voreres de la Plaça de Catalunya i 2 més del Carrer Sant Jordi. Aquesta actuació de la Regidoria de Serveis Urbans, era una de les propostes dels pressupostos participatius 2019, corre a càrrec al 100% de l’Ajuntament de l’Arboç.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.