Vegueria del Penedès

OCUPACIONS HABITATGES

No es pot generalitzar amb les ocupacions d’habitatges


Sindicat de Llogaters del Penedès Calafell

05-02-2020 19:43

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Llegides les paraules del batlle de Calafell sobre les ocupacions d’habitatges, des del Sindicat de Llogaters del Penedès volem deixar paleses les següents consideracions.

La nostra organització neix de la necessitat de tenir un habitatge de lloguer accessible a tothom, amb lloguers raonables què estiguin d’acord amb la realitat salarial actual. Nosaltres considerem què és injust el que està succeint amb el mercat de l’habitatge i creiem que des dels poders públics, s’ha de lluitar contra aquestes problemàtiques, amb polítiques d’habitatge orientades a fer front comú amb la societat.

Per aquest motiu no podem entendre de cap de les maneres afirmacions com les del Batlle de Calafell, que segons diu la premsa, va titllar de “terrorisme modern” les ocupacions, generalitzant en aquesta matèria. Tampoc podem estar d’acord amb que la lluita dels ens locals a Madrid, sigui per obtenir eines per lluitar contra les ocupacions, en comptes de demanar més eines per aconseguir que els grans tenidors que tenen els pisos buits, es vegin obligats a fer lloguer social. Un altre vegada hem de dir què, en aquest aspecte, el Batlle s’equivoca, atès que les administracions, - al nostre entendre – han de fer front comú amb la societat civil, proporcionant eines per aconseguir habitatge social.

Des de el Sindicat de Llogaters del Penedès, volem deixar palès que nosaltres estem totalment en contra de les ocupacions incíviques i què en aquest sentit, estem i estarem al costat dels poders públics, però volem deixar palès què generalitzar amb aquesta matèria és una injustícia que no es pot acceptar de cap de les maneres i parlar de terrorisme en aquest àmbit, es desmesurat i injust, per tantes famílies que han patit, pateixen i patiran la bombolla del lloguer en els pròxims anys.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.