Vegueria del Penedès

BÀSQUET

Victòria per encarar amb optimisme el derbi contra Les Roquetes


CNB Vilanova Vilanova i la Geltrú

06-02-2020 11:17

Diumenge el sènior vilanoví rebia la visita del CB Cardona, amb la intenció de revertir la mala dinàmica arrossegada les dues darreres setmanes

CNB Vilanova - CB Cardona. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 69 - CB CARDONA 57

Sortida amb Javi, Alex, Dídac, Sugri i Collados. L'equip comença amb força ritme, i comandat per un Javi molt encertat, sembla tornar a mostrar la seva millor cara. Però tan sols un miratge, la intensitat defensiva torna a deixar que desitjar i els de Cardona aconsegueixen capgirar al marcador, amb un gran encert en el tir de tres, per marxar amb un més tres al lluminós, 17-20.

Al segon quart els grocs semblen entrar de nou al partit, i amb uns inspirats Borja i Collados, aconsegueixen un bon parcial. La defensa segueix fent aigües, però els visitants, amb només set jugadors, comencen a baixar els seus percentatges. Mitja part 37-31.

Els de la Parròquia volen matar el partit, i ara si ofereixen una defensa acord a les possibilitats de l'equip. L'atac és més fluid i es troben millors seleccions de tir, bons minuts d'en Sugri l'Alex, per marxar a l'inici del darrer quart amb un gairebé definitiu 57-40.

Últim quart suposadament de tràmit, on una entrada ben aviat en bonus i una relaxació poc comprensible dels grocs, els fa perdre el quart i donar les gràcies a que s'acabi el partit. Els de Cardona arriben a situar-se a deu punts a base de tirs lliures i de la poca aportació ofensiva del Nou Bàsquet. Final del partit 69-57. El més important la victòria després de les dues darreres derrotes, per tal d'encarar amb millors sensacions el derbi de dissabte a Roquetes.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: SUGRI (9), ALEX (10), DAVID (6), VARGAS, LLUISGUI (3), GALI (2), COLLADOS (6), JAVI (18), CAELLES (2), DÍDAC (2) i BORJA (11).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.