Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Bronze pel juvenil del CR Vilafranca


CR Vilafranca Vilafranca del Penedès

10-02-2020 9:23

Gimnastes del conjunt juvenil al moment de recollir la medalla de bronze. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge dia 09 de febrer de 2020, el Club Rítmica Vilafranca es van desplaçar fins a Girona per a disputar la I Fase de la Copa Catalana Nivell VII de Gimnàstica Rítmica, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica.

En aquesta competició hi van participar les gimnastes individuals i de conjunt de nivell VII. En quan a les gimnastes individuals, van competir la benjamina Júlia Bóveda amb mans lliures, la infantil Júlia Arnan amb pilota i les gimnastes cadets Patricia Chacón i Anna Barbal amb cèrcol.

En la modalitat de conjunts, hi van participar el conjunt júnior, amb un muntatge de 4 maces i 3 pilotes,  format per Patricia Forrellat, Berta Perisé, Marta Caldú, Sara Duran, Mar Blanes i Paula Suasi; i el conjunt juvenil format per Aina Bargalló, Laura Fabregat, Marta Puimedon, Sílvia Ondoño i Helena Vidiella que amb un molt bon exercici de 5 cintes van aconseguir la tercera posició de la seva categoria.

Aquestes mateixes gimnastes, es desplaçaran fins a Vilablareix el proper diumenge per a disputar el campionat de Catalunya i classificatori pel campionat d’Espanya, en el cas de les gimnastes individuals, i els conjunts participaran a la II fase de Copa Catalana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.