Vegueria del Penedès

PREVARICACIÓ

L'exinterventora de Sant Pere de Ribes ratifica les irregularitats de Garraf Promocions en el judici contra l'exalcalde


ACN/ Àlex Recolons Sant Pere de Ribes

10-02-2020 16:25

Assegura que, entre d'altres incompliments normatius, l'adjudicació a CQ es va fer sense concurs públic

Imatge dels acusats d'esquenes en la primera jornada del judici aquest 10 de febrer de 2020 a l'Audiència de Barcelona. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El judici contra l'exalcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, per tres presumptes delictes de prevaricació administrativa ha començat aquest dilluns a la secció 21 de l'Audiència de Barcelona amb la declaració de la interventora de l'Ajuntament entre els anys 2004 i 2014. En la seva declaració ha "ratificat" el contingut de l'informe elaborat l'any 2010 a instàncies de la Sindicatura de Comptes on alertava de "moltes mancances legals" en l'adjudicació de l'empresa pública Garraf Promocions a l'empresa CQ Consultors. Entre d'altres, l'exinterventora ha assegurat que l'empresa pública es va adjudicar l'any 2002 i es va prorrogar en diverses ocasions fins el 2012 sense concurs públic i amb un "sobrecost" evident.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.