Vegueria del Penedès

FUTBOL

Els tres punts i cap a casa


Toni Muñoz Sitges

12-02-2020 17:30

Els sitgetans no perden a camp contrari des del 13 del 10, portant 6 partits sumant

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ateneu Igualadí 0 – Sitges-Suburense 2

El Sitges-Suburense feia el que havia de fer a les Comes, guanyar, dos gols de Guillem Viñola donen els tres punts als de Dani Pujol que es presentava a jugar amb moltes baixes significatives però als que els hi tocava jugar ho ban fer molt bé, controlant en tot els als Igualadins que no donaven en cap moment símptomes de reacció. Un Sitges-Suburense que d’aquesta manera segueix en bona dinàmica fora del Municipal d’Aiguadolç, un triomf que els col·loca setens a la taula amb 31 punts.

Els dos gols es van fer als primers 45 minuts de joc, el primer el feia Guillem Viñola al minut 36 i el segon el feia el mateix golejador de penal, arribant al descans amb aquest resultat, a la represa tot i el control del Sitges-Suburense ja no es van veure més gols, un  conjunt el sitgetà que contava amb la novetat de la nova incorporació, Guillem Gracia, que jugava el darrer quart d’hora del matx, o el fet de veure molt minuts a Edgard Esteller un cop recuperat de la seva lesió, arribant a la fi amb aquest 0-2, ressaltant que l’equip sitgetà errava un penal

L’alineació

Sitges-Suburense: Ivan Vendrell, Rafa, (Jano 46) Bruno, (Guillem Gracia 75) Eric Furró, Marc Martínez, Xavi Rodríguez, Viñola, Joal Linares, (Joel Pascual 70) Edgard Esteller, Gerard López, (Cruselles 62) Marc Prat i (Jorge Ayala).

El proper partit. Tot un plat fort, l’Òdena

 

El Sitges-Suburense rep aquest dissabte al segon classificat, l’Òdena amb 44 punts, del 20 partits jugats ha guanyat 14, empatant 2 i perdent 4, és un dels conjunt que més gols fa amb 61 i que menys gols rep amb 24 gols. L’hora d’inici a les 16´15 hores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.