Vegueria del Penedès

BÀSQUET

Victòria treballada del CNB Vilanova a la pista dels Monjos


CNB Vilanova Vilanova i la Geltrú

19-02-2020 10:11

CNB Vilanova - CB Monjos. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CB MONJOS "B" 57- CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 72

Dissabte el sènior vilanoví es desplaçava a la difícil pista del CB Monjos, en partit avançat corresponent a la jornada de carnaval.

Agraïment infinit de l'equip groc a la predisposició mostrada pel club vermell a l'hora de canviar la data del partit que s'havia de jugar el dia de la comparsa.

Sortida amb Javi, Alex, Gali, Sugri i Caelles. El partit es preveia dur, l'equip rival amb poca alçada però molt ràpid en les seves transicions ofensives, és el tipus d'equip que acostuma a posar en problemes als grocs, que aquest any pateixen en el balanç defensiu i la defensa dels jugadors exteriors. Tot i així, en aquesta ocasió es minimitzen els errors, impedint la sortida fàcil dels vermells al contraatac. Si hi afegim que Javi i Caelles veuen amb facilitat cistella, el primer quart acaba en un 12-17 i bones sensacions.

Al segon quart mateixa tònica, amb cert de desconcert als primers minuts que iguala el marcador. Però de nou uns bons darrers minuts d'en Dídac i en Caelles permet als de la Parròquia seguir comandant el lluminós a la mitja part, 30-34.

Però el partit està molt igualat i els detalls esdevenen molt importants. El tercer quart és un autèntic desastre, sobretot ofensivament, amb tan sols 8 punts anotats per part dels del Garraf. Els locals es fan forts i capgiren el partit marxant a l'inici del darrer parcial amb un punt d'avantatge 43-42.

Toc d'atenció i reacció dels grocs. David contagia la resta de l'equip, que des d'una defensa que ofega a l'equip local, aconsegueix anotar des de totes les posicions amb una efectivitat brutal. Quart per emmarcar que amb un parcial de 14-30 espectacular, dóna el triomf al Nou Bàsquet per un 57-72 que sembla estrany si s'han vist els quaranta minuts. Setmana de descans per l'equip, que sembla que ha superat la mala ratxa iniciada davant el Casal. Bon carnaval. Seguim

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: SUGRI (2), ALEX, DAVID (8), VARGAS, GALI (2), COLLADOS (5), JAVI (7), BURCI (7), CAELLES (18), DÍDAC (12) i BORJA (11)

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.