Vegueria del Penedès

ORDENANCES 2020

L’Ajuntament de l’Arboç bonificarà l’impost de circulació als vehicles ecològics


Redacció L'Arboç

20-02-2020 9:32

Els vehicles amb etiqueta ECO tindran un 25% i els que disposin de l’etiqueta 0 emissions arribaran al 50%

L’Ajuntament de l’Arboç bonificarà l’impost de circulació als vehicles ecològics. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’ajuntament de l’Arboç, seguint l'exemple que ja estan aplicant altres municipis, va aprovar la nova ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) per a l'exercici de 2020, que posa l’èmfasi en la bonificació dels vehicles elèctrics i els menys contaminants.

L’Ordenança aplica una bonificació del 50% de la quota de l’impost a favor dels titulars dels vehicles que disposin d’etiqueta 0 emissions (blava), i el funcionament dels quals causa una menor incidència en el medi ambient. Així mateix, els titulars de vehicles que disposin de l’etiqueta ECO tindran una bonificació del 25% de l’impost. Aquests vehicles són els que consumeixen combustibles GLP, flexifuel, GNL o GNC, els híbrids i els elèctrics.

El consistori vol amb aquesta ordenança promoure polítiques que afovoreixin el consum responsable i el descens de les emissions contaminants, un dels objectius de l’Agenda 2030.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.