Vegueria del Penedès

NATACIÓ

Mark Kramskoy seleccionat per la Federació Catalana


CN Sitges Sitges

20-02-2020 11:47

Pol Soler a la sortida de 50 metres lliures. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Oviedo, del 28 de febrer a l’1 de març

El nedador sitgetà Mark Kramskoy ha estat seleccionat per la Federació Catalana de Natació per a representar Catalunya al Campionat d’Espanya per Autonomies que tindrà lloc el darrer cap de setmana de febrer a Oviedo.

En Mark nedarà les proves de 100 i 200 braça, proves on la seva evolució i diferents aspectes tècnics van convèncer al seleccionador català enfront d’altre especialistes en l’estil de braça que lluitaven per aquesta plaça a la selecció.

La selecció catalana alevina, formada per 10 nois i 10 noies d’entre 13 i 14 anys, es desplaçarà fins a Oviedo per intentar revalidar el títol de campiona en una competició a la que el Club Natació Sitges ha aportat nedadors en tres de les quatre darreres edicions amb les presencies destacades de l’Andrea Rodríguez a Palma de Mallorca l’any 2017, l’Alejandro Bravo a Madrid al 2019 i en Mark en aquesta edició a Oviedo.

Circuit Català de Trofeus
CN Sant Andreu, dissabte 15 i diumenge 16 de febrer

Durant el passat cap de setmana va disputar-se al CN Sant Andreu la tercera etapa del Circuit Català de Trofeus en que van prendre part els millors especialistes absoluts i júniors catalans i, com a prova test de cara a l’Open de Primavera, la selecció espanyola, que va aprofitar el bon nivell de la competició per a testar el seu estat de forma.

Per part del Club Natació Sitges van prendre part Álvaro Bravo que va nedar les proves de 50 i 100 metres en les especialitats de crol i esquena, en Renato Váldez, que va nedar els 50 i 100 braça i en Pol Soler que va nedar els 50 i els 100 lliures

El Renato i el Pol van aconseguir classificar-se per a les finals de les proves de velocitat aconseguint el Renato una gran 6a posició amb la millor marca personal de la temporada en el 50 braça i en Pol una excel·lent 7a posició, acompanyada del rècord absolut del Club en els 50 lliures.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.