Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2020

Una vintena d'operaris tornen a la normalitat els carrers de Vilanova després de les Comparses


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-02-2020 14:54

El servei es concentra allà on hi ha més volum de pas (plaça de la Vila, Rambla, Caputxins i plaça de les Cols) i s'anirà ampliant progressivament

Una vintena d'operaris tornen a la normalitat els carrers de Vilanova després de les Comparses. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una vintena d'operaris tornen a la normalitat els carrers de Vilanova després de les Comparses d'aqeust diumenge, que han escampat més de 110 tones de caramels. El servei es concentra allà on hi ha més volum de pas (plaça de la Vila, Rambla, Caputxins i plaça de les Cols) i s'anirà ampliant progressivament.

Durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú els serveis de neteja i recollida tenen feina extra. Diumenge de les comparses, 20 operaris van treballar repassant amb les pales la plaça de la Vila després de cadascuna de les 10 concentracions i guerres de caramels.

Però l’operatiu de neteja de carrers i places de Vilanova va començar dijous gras amb la merengada. Diumenge es va activar l’operació de neteja dels caramels de les comparses. El servei es concentra allà on hi ha més volum de pas: plaça de la Vila, Rambla, Caputxins i plaça de les Cols.

El radi d’acció s’amplia progressivament a la resta de Vilanova i, en funció del clima, s’avança més o menys perquè cal netejar els carrers amb aigua a pressió per desfer el caramel. L'Ajuntament ha fet una crida a la ciutadania per carregar-se de paciència per recuperar la normalitat al carrer: "us demanem paciència tot i que es vol anar ràpid no es pot donar servei a tots els carrers en un dia".

El servei de recollida també s'ha sumat a l'operatiu: s’ha reforçat cada dia la retirada de vidre, rebuig i envasos als contenidors propers als espais on se celebren concentracions i activitats festives com els de davant de l’envelat. En aquest espai, a més, s’han posat més contenidors aquests dies.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.