Vegueria del Penedès

ACCIÓ FEMINISTA

Els col·lectius feministes del Baix Penedès s’uneixen per fer una perfomance pel Dia de les Dones


Redacció Calafell

02-03-2020 10:29

Sota el lema “El violador ets tu!”, l’acció serà no mixta i hi podran participar totes les dones que ho desitgin, vestides de negre i amb un mocador lila al coll

Els col·lectius feministes del Baix Penedès s’uneixen per fer una perfomance pel Dia de les Dones. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Malva Acció Feminista de Calafell, Alerta Violeta del Vendrell, l’Ateneu Arbocenc, Veu de Dones de Santa Oliva i L’Atzavara de Llorenç del Penedès impulsen una performance a Calafell en motiu del 8 de març. Sota el lema “El violador ets tu!”, l’acció serà no mixta i hi podran participar totes les dones que ho desitgin, vestides de negre i amb un mocador lila al coll. 

Per formar part de l’acte és necessari aprendre’s amb anterioritat la coreografia i la lletra, que es poden trobar a les històries d’Instagram de les diferents entitats feministes del Baix Penedès. La performance, anomenada “Un violador al teu camí”, tindrà lloc el pròxim 6 de març a les 19.30 hores a la Confraria de Pescadors del municipi.

“Un violador al teu camí” va ser creada per Lastesis, un col·lectiu feminista Xilè i arran d'aquí moltes són les dones que s'han sumat a aquesta original protesta de denúncia que de ben segur no deixa indiferent a ningú.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.