Vegueria del Penedès

SUPORT INSTITUCIONAL

Comunicat de suport del govern municipal de Vilanova a José Antonio Valverde Ramírez, Josant


Govern de Vilanova i la Geltrú Vilanova i la Geltrú

09-03-2020 Última revisió: 29-04-2020 12:58

'Es tracta d'un nou cas de criminalització del Dret de manifestació, reunió i llibertat d'expressió, que des de l'Estat Espanyol s'exerceix amb especial virulència contra la dissidència política dels Països Catalans'

Comunicat de suport del govern municipal de Vilanova a José Antonio Valverde Ramírez, Josant. CUP Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El govern municipal, format pels grups d'ERC, JxCat i Capgirem VNG, manifesta el seu suport a l'activista vilanoví José Antonio Valverde Ramírez, Josant, davant el judici que afronta a partir d'avui, 9 de març, per haver-se manifestat pacíficament contra el Consell de Ministres celebrat a Barcelona el 21 de desembre de 2018.

Per als 13 regidors i regidores del govern, es tracta d'un “nou cas de criminalització del Dret de manifestació, reunió i llibertat d'expressió, que des de l'Estat Espanyol s'exerceix amb especial virulència contra la dissidència política dels Països Catalans”, amb menyspreu jurídic al Dret de manifestació i protesta que aquell dia milers de persones, com Josant, van exercir. Així mateix, consideren significatiu que la policia no detingués Josant ni i l'impedís manifestar-se, malgrat els greus fets que se li atribueixen.

Per altra banda, el govern vol posar de manifest que Josant és un ciutadà actiu i implicat socialment a la ciutat, que participa en iniciatives col·lectives sempre des del civisme i el respecte, com a soci de l'Ateneu, membre de la junta de l'AFA de l'escola Canigó i membre del Club de Handbol de la ciutat, entre d'altres. Per tot plegat, s'expressa el suport a Josant i la seva família davant la situació que estan patint, alhora que denuncia la criminalització que s'està fent del dret de protesta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.