Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

El 62 Ral·li Barcelona-Sitges es cancel·la definitivament


Redacció Sitges

12-03-2020 13:45

Donat que no es pot preveure l’evolució d’aquesta situació, no es poden trobar dates adequades per ajornar el Ral·li en les setmanes o mesos següents

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Foment de Sitges, entitat organitzadora del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges i l’Ajuntament de Barcelona, s’ha vist obligat a cancel·lar la 62a edició de la prova, que havia de tenir lloc els propers dies 21, 22 i 23 de març.

Poques hores després de la presentació del Ral·li, ahir a les instal·lacions del Museu de la Tècnica i de la Ciència de Catalunya, a Terrassa, tot seguint les instruccions decretades per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sitges va comunicar la impossibilitat de la seva celebració.

Donat que no es pot preveure l’evolució d’aquesta situació, no es poden trobar dates adequades per ajornar el Ral·li en les setmanes o mesos següents, per la qual cosa Foment de Sitges començarà a treballar en l’organització del Ral·li per l’any 2021.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.