Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Controls estrictes als accessos d'Igualada el primer dia de confinament pel coronavirus


ACN Igualada

13-03-2020 9:47

Només pot accedir a la zona personal d'emergència i vehicles amb aliments i productes de primera necessitat

Pla general dels controls als accessos d'Igualada amb un cotxe obligat a retrocedir cap a la capital de l'Anoia. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra realitzen controls estrictes als accessos d'Igualada el primer dia de confinament pel coronavirus. Només poden accedir als municipis afectats, Igualada, Òdena, Santa Margarida de Montbui, i Vilanova del Camí, personal d'emergència i vehicles amb aliments i productes de primera necessitat. Això provoca cues a les entrades, ja que la policia atura, un a un, tots els vehicles i identifiquen els que accedeixen. Aquest matí encara hi ha alguns vehicles que intenten sortir, però a la majoria no se'ls permet i se'ls obliga a retrocedir enrere. El confinament ha començat aquesta mitjanit com a mesura extraordinària degut a la situació que es viu a Igualada i els seus entorns, on ja hi ha 58 casos confirmats i tres morts.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.