Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès registren 4 noves morts per coronavirus en 24 hores


Redacció Sant Pere de Ribes

27-03-2020 13:04

Augmenten també el nombre de pacients que han rebut l'alta hospitalària, que ja són un total de 20

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han registrat en les darreres hores quatre noves morts per problemes respiratoris derivats de la pandèmia del coronavirus. Segons ha informat el Consorci Sanitari, dues persones han mort a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i dues més ho han fet a l'hospital de Sant Camil. Amb aquestes morts, ja són 17 les persones que han perdut la vida per la pandèmia als centres hospitalaris de l'Alt Penedès i Garraf, 8 al Sant Camil i 9 al de Vilafranca

Pel que fa a la xifra de persones ingressades amb problemes respiratoris, la xifra també ha augmentat des d'ahir i ja son 113 pacients ingressats al Sant Camil i 67 al de l'Alt Penedès.

La nota positiva és que també han augmentat el nombre pacients que ja han rebut l'alta hospitalària, que ja és de 20 persones entre els dos hospitals, 17 a l'hospital de Sant Camil. 

208 noves morts per coronavirus a Catalunya eleven la xifra a 880

El Departament de Salut ha informat aquest dijous al vespre que en les últimes hores s’han confirmat 1.348 positius nous de coronavirus a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 12.940. A més, en l'últim dia han mort 208 persones, cosa que eleva el total a les 880 persones. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 1.187 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 2.248 són professionals sanitaris. Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya s’han comptabilitzat fins avui un total de 2.384 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb covid-19. Pel que fa a la Conca d'Òdena, Salut confirma un total acumulat de 395 positius. Del nombre total de casos, 140 són professionals sanitaris, 50 persones han mort i 137 han estat donats d'alta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.