Vegueria del Penedès

CORONAVIRUS

Les passejades de gossos


Joan Cuenca Vilanova i la Geltrú

05-04-2020 19:20

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquets dies de confinament, són dies de moltes reflexions... totes les informacions que ens arriben, ens desperten aspectes nous que alguns ja tenien i d’altres com jo comencem a sentir... la necessitat de sentir que hi ha alguna cosa que es vol comunicar amb els éssers humans, digues-li Déu, Jehovà, Al·là, Buda, Esperit Sant, éssers d’altres mons o galàxies, nosaltres mateixos vinguts del futur...potser per canviar alguna cosa?

El que si és clar que on estem anant no és el millor camí a seguir pel futur de la humanitat!

Hi ha gent que comença a fer-se sentir, avisant que hem de modificar aquest consumisme del que estem impregnats tots plegats... l'ambició ens arrossega a formar part de la gran massa i tenim que despertar... cada dia veiem, sentim que el planeta l'estem destrossant i que la culpa es de l’home... però sabeu quantes espècies d’éssers vius conviuen amb l’home? Milers! I nosaltres cada vegada som molts més i les altres espècies cada vegada menys i fins hi tot! L home s’ha permès el luxe d extingir-ne alguna....

Ens podem plantejar perquè aquesta pandèmia sols afecta a la única espècie culpable de destruir la casa de tots els essers vius?
Son temps de canvis, d’espiritualitat.

Crec que hem de reaccionar i obrir els ulls per que ens estant avisant que no anem bé.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.