Vegueria del Penedès

DISSENY GRÀFIC

Parar i analitzar per seguir el camí encara millor


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-04-2020 8:56

Com a dissenyadora gràfica especialitzada en disseny de marques i comunicació gràfica corporativa, treballo en el redisseny de marques dels meus clients i aquest procès normalment es realitza en moments de canvis en una empresa

Judith Antolín, dissenyadora gràfica, especialista en branding i imatge corporativa. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tal com deia Charles Darwin al 1859 “Les espècies que sobreviuen no són les més fortes, ni les més ràpides, ni les més intel·ligents; sinó aquelles que s'adapten millor al canvi.” (L’origen de las espècies)

Doncs d’això es tracta, d’adaptar-se i evolucionar, i per a fer-ho bé cal analitzar la situació, buscar el millor camí i traçar els passos a seguir.
Si ets professional indepenent o tens un negoci/ projecte empresarial et proposo:

-analitzar la teva trajectòria i valorar-la

-definir encara millor què ofereixes i quins són els teus serveis

-saber a qui et dirigeixes i per què,

-trobar i reforçar la teva diferenciació envers la competència

Fent tot aquest anàlisi poden nèixer idees noves o sortir enfortit el teu concepte propi de marca i el teu posicionament.

Com a dissenyadora gràfica especialitzada en disseny de marques i comunicació gràfica corporativa, treballo en el redisseny de marques dels meus clients i aquest procès normalment es realitza en moments de canvis en una empresa.

És recomanable parar i evaluar periòdicament però la situació actual -en la que ens hem vist obligats a parar (en més o menys grau) a nivel personal i/o empresarial- també pot ser una oportunitat per a fer un treball d’anàlisis i reafirmació o de búsqueda de noves perspectives i aspectes a millorar.

Pots donar més solidesa als teus arguments de marca i això t’obrirà noves possibilitats en tota la teva comunicació, perquè quan tens definit un bon concepte de marca tot gira al voltant d’aquest i és més fàcil generar idees creatives.

T’animo que et plantegis analitzar el passat (què has fet, què has après?…), el present (la teva marca és on vols que estigui?) i el futur (què podries millorar, canviar o reforçar?).

També cal que valoris si ha canviat el teu perfil de client i si t’estàs dirigint de manera correcta a qui realment pot ser el teu target potencial; així com estudiar què està fent la teva competència.

Per altra banda, s’ha fet evident que cal tenir en compte les noves tecnologies, internet i les xarxes socials que canvien constantment i no podem quedar-nos al marge, és necessari revisar i adaptar-se.

No importa el tamany del teu negoci, de debò, tant se val si és petit o més gran.

Et recomano anar avaluant cada cert temps i de manera una mica profunda el teu projecte o negoci, és regenerador! i ARA pot ser una bona oportunitat per fer-ho.

Judith Antolín
Dissenyadora gràfica, especialista en branding i imatge corporativa.
www.judithantolin.com

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.