Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

CCOO i UGT de l’Anoia demanen la creació d’un espai de concertació social al territori


Redacció Igualada

15-04-2020 9:54

La prioritat és salvar l’ocupació actual, el teixit productiu i empreses, garantir protecció social per les persones més vulnerables

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CCOO i UGT de l'Anoia, organitzacions sindicals majoritàries a la comarca, s’han adreçat al president del Consell Comarcal de l’Anoia i a l’alcalde d’Igualada i a les diferents alcaldies que componen la Conca d’Òdena (Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí) demanant-los la creació d’un espai estable de concertació i diàleg social al territori.

Segons els sindicats, les seves prioritats per la comarca de l’Anoia i de forma especial a la Conca d’Òdena, és salvar l’ocupació actual, el teixit productiu i empreses, garantir protecció social per les persones més vulnerables i construir alternatives que permetin atraure inversions i treball digne a la comarca, davant un més que probable repunt de l’atur al territori a causa de la crisi del coronavirus causant de la COVID-19.

La fórmula que millor ha funcionat a altres territoris semblants, segons els sindicats, és implicar administracions, agents socioeconòmics i ciutadania per compartir diagnòstics, construir consensos i articular acords per un desenvolupament econòmic inclusiu del territori en un moment especial advers com l’actual.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.