Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

El Consell Comarcal de l'Anoia crida la població musulmana a la "prudència" durant el Ramadà


ACN Igualada

20-04-2020 17:58

Es suggereix a les comunitats que s'ofereixin alternatives per fer un seguiment privat o a distància de les celebracions

El Consell Comarcal de l'Anoia crida la població musulmana a la "prudència" durant el Ramadà. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consell Comarcal de l'Anoia s'ha sumat a les recomanacions de la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat pel que fa a celebracions de festivitats religioses durant la primavera i s'ha posat en contacte amb els ajuntaments i les comunitats islàmiques de l'Anoia per demanar "prudència" durant la celebració del Ramadà. S'ha proposat la supressió de les activitats col·lectives als centres de culte i s'ha aconsellat a les administracions, entitats i empreses que no cedeixin locals ni espais a l'aire lliure per aquests actes, malgrat es programin després del 26 d'abril. A més, s'ha suggerit a les comunitats religioses que ofereixin alternatives per fer un seguiment privat o a distància de les celebracions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.