Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Mor el conductor d'un cotxe en una sortida de via a la TV-2126 a Bellvei


ACN Bellvei

24-04-2020 13:28

El turisme ha xocat contra un mur

Pla obert dels Bombers de la Generalitat excarcerant el cos d'un conductor d'un vehicle encastat a una paret a Bellvei. Trànsit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest divendres al matí ha mort el conductor d'un cotxe que ha sortit de la via al quilòmetre 0,1 de la TV-2126 a l'altura de Bellvei. Segons informa el Servei Català del Trànsit, el vehicle s'ha desviat de la carretera i s'ha encastat contra un mur. Els fets han passat a les 10.18 h i ara els Mossos d'Esquadra n'investiguen les causes. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Amb aquesta víctima, han mort 35 persones que en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.