Vegueria del Penedès

XARXA ELÈCTRICA

Endesa reutilitza prop del 100% dels residus que genera al Baix Llobregat, l'Alt Penedès i el Garraf


ACN Vilanova i la Geltrú

11-05-2020 20:39

L'objectiu és donar un segon ús al material sobrant en els treballs de manteniment

Endesa reutilitza prop del 100% dels residus que genera al Baix Llobregat, l'Alt Penedès i el Garraf. Endesa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Endesa ha aconseguit donar un segon ús a pràcticament tots els residus que genera en les feines de manteniment de la seva xarxa elèctrica al Baix Llobregat, l'Alt Penedès i el Garraf. Concretament, durant l'any passat es van tornar a utilitzar, total o parcialment, el 98% dels materials utilitzats ja sigui directament o mitjançant centres de recuperació i tractament. Així, es va recuperar cablejat elèctric, bateries i acumuladors; es van regenerar o donar nous usos als olis minerals utilitzats en subestacions elèctriques; i es van reciclar o recuperar metalls i compostos metàl·lics. El reaprofitament i valorització dels residus forma part de l'aposta d'Endesa per l'economia circular com a base d'un model econòmic més sostenible.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.