Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

La Casa d'Empara de Vilanova i La Muntanyeta del Vendrell ja són residències sense casos de covid-19


Redacció El Vendrell

29-05-2020 9:50

La previsió és que a partir de la setmana que ve ja es puguin programar visites de familiars

La Casa d'Empara de Vilanova i La Muntanyeta del Vendrell ja són residències sense casos de covid-19. Casa d'Empara de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La direcció de la Residència La Muntanyeta ha fet públic avui els resultats negatius de les darreres proves de Covid-19 a deu persones residents que encara estaven aïllades per haver donat positiu en proves anteriors. Per tant, des d’aquest divendres 29 de maig, La Muntanyeta esdevé una residència lliure de Covid-19. La previsió és que a partir de la setmana que ve ja es puguin programar visites de familiars.

Per la seva part, la Casa d'Empara de Vilanova i la Geltrú també ha confirmat avui que ja són "residència verda", és a dir, sense casos de coronavirus.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.