Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès ja només tenen 5 persones ingressades per coronavirus


Redacció Sant Pere de Ribes

01-06-2020 Última revisió: 02-06-2020 12:39

Han donat l'alta hospitalària a més de 415 persones des de l'inici de la pandèmia

Fa dos dies que no hi ha cap pacient ingressat amb coronavirus a la UCI de l'hospital de Sant Camil. CSAPG

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès ja només tenen 5 persones ingressades per coronavirus a les seves plantes. Després de dos mesos i mig des de l'inici de la pandèmia al territori, el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf ha fet públiques aquest dilluns les dades d'ingressos per coronavirus i les xifres són les més baixes. Actualment, només hi ha una única persona ingressada a l'hospital de Sant Camil i a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès són 4. Pel que fa a la xifra d'altes hospitalàries, aquesta ja ha arribat a 417: 293 al Sant Camil i 124 al de Vilafranca.

En les darreres jornades no s'ha hagut de lamentar cap nova víctima mortal de la covid-19. Des de l'inici de la pandèmia, els dos centres hospitalaris han tingut un total de 112 defuncions: 80 a l'hospital de Sant Camil i 32 al de Vilafranca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.