Vegueria del Penedès

DESESCALADA DEL CONFINAMENT

Els museus Maricel i Cau Ferrat de Sitges reobriran el 9 de juny amb un recorregut restringit


ACN/ Gemma Sánchez Sitges

04-06-2020 19:46

Un concert al Racó de la Calma amenitzarà el primer dia d'activitat després del tancament per la covid-19

Imatge de la façana del Cau Ferrat de Sitges, que ara fa 125 anys va impulsar l'artista Santiago Rusiñol. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Museu Maricel i el Museu Cau Ferrat de Sitges tornaran a obrir portes el dimarts 9 de juny, després del tancament forçós per la pandèmia de la covid-19. Fins el 30 de juny, els equipaments obriran amb un horari limitat només a la franja de matí de dimarts a dijous, mentre que els caps de setmana sí que es podran visitar també per la tarda. En tot cas, l'aforament es limitarà a un terç del que és habitual i s'ha restringit l'espai obert a les sales d'exposició, de manera que s'ha definit un recorregut lineal. Durant la primera setmana, hi haurà una tarifa especial de 2x1 en totes les modalitats d'entrada, i el dia de la reinauguració actuarà el grup Apocadixie Cotton Pickers a les 12 h al Racó de la Calma.

Per prevenir la propagació i contagi de la covid-19, els museus de Sitges limiten les visites a grups d'un màxim de sis persones, sempre i quan formin part de la mateixa unitat familiar o unitat de convivència. A tots se'ls comprovarà la temperatura abans d'entrar, se'ls obligarà a dur mascareta i hauran de guardar una distància de seguretat interpersonal de dos metres.

Al mateix temps, la compra d'entrades serà preferentment de forma prèvia en línia, i per accedir a la botiga caldrà dur uns guants que facilitarà el personal dels mateixos museus.

Temporalment, quedaran interromputs els serveis de consigna i préstec de cadira de rodes, les activitats culturals i didàctiques, i les visites guiades. El plànol i els continguts del recorregut de la visita estaran disponibles només a través de l’App dels Museus de Sitges i de la pàgina web.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.