Vegueria del Penedès

CF BLANCA SUBUR

David Porras, nou director esportiu de la Blanca Subur


Toni Muñoz Sitges

07-06-2020 20:49

David Porras Vidal. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La sobtada mort de Josep Pascual “l’americano” ha fet que el seu substitut a la direcció esportiva una setmana després sigui en David Porras, actual entrenador del club amb gran coneixement i molts anys d’experiència entrenant tots els equips A i B de la Blanca Subur des de benjamins fins a juvenils. 

En David tot una referència en futbol formatiu amb més de 20 anys a las banquetes, provant el futbol amateur amb una temporada al Molanta que lluitava fins la última jornada per l’ascens.

Format com a jugador i com entrenador a la Blanca, la seva segona casa, el sitgetà te a partir d’ara un gran repte, seguir fidel als seus principis iniciant una nova faceta que degut a la seva experiència i la seva personalitat esportiva segur que la portarà de la millor manera, conscient que te el llistó prou alt.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.