Vegueria del Penedès

DESCONFINAMENT

Torna l'activitat esportiva al Pavelló Municipal de Canyelles


Redacció Canyelles

10-06-2020 14:30

Des d'aquest dimecres 10 de juny es reactiva parcialment l'activitat esportiva al pavelló municipal

Fins el 31 de juliol, obrirà els dimecres i divendres de 18 a 21:30 hores per als entrenaments de Patinatge artístic de l'Associació esportiva Sant Nicolau

Pavelló municipal de Canyelles. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La reobertura es fa Seguint les mesures que marca el govern de l'Estat per a aquest tipus d'activitats esportives en recintes tancats:

• Entrenament de grups reduits, màxim 5/6 esportistes respectant d'aquesta manera el 30% de l'aforament.

• L'accés es realitzarà per la porta del carrer Buscarró i per la porta d'accés al públic en condicions normals.

• Només poden accedir els esportistes sota cita prèvia, l'entrenador o entrenadora i una persona responsable de l'entitat.

• Prohibit l'accés als acompanyants i familiars.

• No és permet l'ús de vestidors col·lectius.

• Els esportistes, abans d'accedir al pavelló, hauran de desinfectar-se les soles de les sabates i les mans amb gel hidroalcohòlic.

• Durant l'entrenament, l'entrenador/a ha de dur la mascareta obligatòriament.

• Les tasques a realitzar durant l'entrenament hauran de ser sense contacte físic i mantenint la distància mínima de seguretat de 2 metres.

• En el cas de compartir material, aquest s'haurà de desinfectar al final de cada torn.

• Es realitzaran 2 torns d'entrenament per complir amb la normativa d'aforament.

• Entre torn i torn hi haurà una diferència horària de 30 minuts per organitzar la sortida d'un grup i l'entrada del següent i evitar creuaments.

• Només es poden realitzar entrenaments d'esportistes federats/es i ho hauran d'acreditar prèviament a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament.

No podran fer ús d'aquestes condicions les persones que presentin símptomes, estiguin en aïllament domiciliari o en quarantena per un diagnòstic per COVID-19.

Serà responsabilitat dels presidents l'Associació Esportiva Sant Nicolau, o en el seu cas les persones assignades per substituir-los, de fer complir dita normativa a tots els participants.

L’Ajuntament de Canyelles demana responsabilitat i sentit comú a tots els usuaris/es per seguir complint les diferents mesures sanitàries i recordem que l'Ajuntament de Canyelles podrà en qualsevol moment procedir al tancament de les instal·lacions si s'observa el seu incompliment.

Retorn progressiu de l'activitat esportiva

Les activitats esportives van retornant a l'activitat progresivament i amb moltes mesures de seguretat, prevenció i higiene per evitar al màxim l'exposició al Covid-19.

Primer va ser el pàdel. Després la petanca, també amb restriccions. Ara el patinatge, i s'està treballant per què a la fase 3 de la desescaladaes reiniciïn els entrenaments de futbol i taekwondo, sempre seguint les normatives marcades per les autoritats sanitàries.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.