Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

CCOO i UGT exigeixen reactivar la Taula per la Reindustrialització de l’Alt Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

17-06-2020 9:47

Els sindicats, preocupats per l’impacte a la comarca del possible tancament de Nissan, la transformació del sector de l’automoció i la complicada situació del sector del vi i del cava

Pla general dels treballadors de Nissan formant una cadena humana davant una de les entrades de la planta de la Zona Franca de Barcelona. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CCOO i UGT exigeixen reactivar la Taula per la Reindustrialització de l’Alt Penedès. Aquesta taula es va reactivar a instàncies dels sindicats majoritaris de la comarca i han passat 45 dies des de la primera i última reunió, sense més notícies. UGT i CCOO consideren urgent la seva convocatòria i expressen una gran preocupació per l’evolució de la situació socioeconòmica, l’impacte a la comarca del possible tancament de Nissan, la transformació del sector de l’automoció i la complicada situació del sector del vi i del cava.

Segons Josep Maria Romero (CCOO), “apostem per crear i donar estabilitat a la concertació social a l’Alt Penedès, com a òrgan per prendre decisions a llarg, àgil i representatiu de la realitat socioeconòmica i política de la nostra comarca” i Francesc Rica (UGT) ha afegit que “exigim una nova convocatòria de la Taula per la Reindustrialització que ens ha de servir per redissenyar l'estratègia socioeconòmica al territori i també apostem per reflexionar sobre la seva composició política que doni representativitat a les diferents forces locals i comarcals existents”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.