Vegueria del Penedès

CANVI DE PARTIR

Campuzano: "JxCat ha de decidir si es manté en el populisme i la confrontació o per una mentalitat de govern"


ACN Vilanova i la Geltrú

23-06-2020 11:53

L'exdiputat avisa que el PDeCAT ha de determinar si es dilueix dins l'espai de Puigdemont

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

"JxCat ha de decidir si es manté en el populisme, la confrontació i el bloqueig, o bé si aposta per ser una força amb una proposta amb mentalitat de govern". Així de contundent s'ha mostrat l'exdiputat del PDeCAT Carles Campuzano en declaracions a Ser Catalunya aquest dimarts, després d'estripar el carnet del Partit Demòcrata. Campuzano ha avisat la seva exformació que haurà de decidir si es "dilueix" dins l'espai de Carles Puigdemont. Per l'exdirigent de CDC i el PDeCAT, "no sembla que el nucli dur de JxCat es mogui" en la direcció d'abandonar l'estratègia de la confrontació contra l'Estat. "Sóc escèptic", ha conclòs Campuzano, de l'entorn del PNC, el nou partit que es funda aquest dissabte.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.