Vegueria del Penedès

ESTIU 2020

Els Mossos d'Esquadra intensifiquen els controls d'accés al Garraf


Redacció Sitges

03-07-2020 17:54

Amb l’arribada de l’estiu s’incrementen els controls, que els mossos fan conjuntament amb personal de seguretat de RENFE-ADIF, lligat a l’increment exponencial de visitants que accedeixen a la zona en ferrocarril

Els Mossos d'Esquadra intensifiquen els controls d'accés al Garraf. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Districte de Sitges, conjuntament amb personal de seguretat de RENFE-ADIF,  han intensificat, des de finals del mes de juny, la campanya de controls d’accés al nucli del Garraf, lligat a l’inici de la temporada de platja.

Donat l’important nombre de visitants que accedeixen al nucli del Garraf en  ferrocarril, mitjançant l’estació de RENFE-estació del Garraf, s’han intensificat els controls destinats a evitar els furts i els robatoris amb força a interior de vehicle, principals fets delictius denunciats, així com la detecció i denúncia d’usuaris que viatgen sense bitllet, amb bitllet no validat correctament, amb creuaments de vies o amb bitllets falsificats.

El darrer 30 de juny, com a resultat d’un d’aquests controls, es van identificar 26 persones que els interventors de RENFE-ADIF van denunciar concretament, onze per creuar les vies i quinze per no portar bitllet.

Aquests controls, iniciats a finals del mes de juny amb l’inici de la temporada de platja, es mantindran durant tot l’estiu. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.